- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Őszi hardvermustra
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6160 üzenetére
Itt vettem. Talán még akad valakinél.
Elsősorban a multi miatt vettem meg, de zavar hogy nem működik normálisan a 2009-es mod. Na mindegy maradok az OL 2.2-nél, az is egész jó.
Régebben minden javítás, és mod nélkül toltam, és reméltem ha meg lesz eredetiben, és pakolok fel hozzá javításokat jobb lesz a játék. De sajna nem. Pl. sokszor nem tölti be a karaktereket, csak ha elmentem, és ugyan azt visszatöltöm, akkor hirtelen megjelennek, volt hogy keresztül szaladtam egy pályán úgy hogy senkivel nem találkoztam.
A sok hibája ellenére nagyon jó hangulatú játék. Bízom abban hogy a következő kiegészítő már igazán jó lesz. Nekem ami igazán tetszik az hogy a területet kidolgozták. Ha fele olyan jó lenne a játékmenet az mondanám ennél nem kell jobb játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- Meta Quest 3 512GB 4K 120hz + Kiwi Design Elite Strap 6400mAh akksival
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő