Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #6118 üzenetére
Ok, értem.
Jó neked, hogy nincs fehér csík, én ahány 22-es tn-t láttam, mindnél volt.
No mindegy, majd elválik mi lesz a cseréből, lehet semmi.
-
proof88
addikt
válasz
- = Zk = - #6118 üzenetére
Monitor és laptop teszteknél mindig elemzik ezt is. Itt van például ez.
Ott van, hogyan néz ki a monitoron a kép különböző szögekből nézve, na nekem ez a problémám, mert egy nagyobb TFT-nél, pl a 22"-es wide-nál ez már probléma, sőt nem is azért, mert széles, a wide monitorok ugye nem olyan magasak, mégis nekem az a bajom, hogy vagy lent, vagy fent lesz fals kicsit a kép, és ha sötét van, akkor nem azt látom alul vagy felül, amit kéne, hanem fals színű változatot, ahogy a linken is láthatod.
A bevilágításra szintén a linken találsz példát, lent van egy fekete kép, rákattintasz és megnézheted, hogy alul nagy a bevilágítás, ez sötét képnél zavaró eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Race Driver: GRID
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest