- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
-
Bencom ™
őstag
Kell neked egy decoder, vagy extractor, már nem emlékszem, milyen néven fut... azt le kell tölteni. Azzal meg tudod nyitni a gamedata-t és azon belül találni fogsz rengeteg ltx-et. Én nem tudom hogy alapon hol lehet felemelni a súlyhatárt, bár biztos van aki tudja, azt viszont tudom, hogy a ruháknak egyenként hol lehet. Az összes (alap) ruha egy ltx-ben van, ott le van írva róla az összes adat, pl a teherbírás is, a filet könnyű megtalálni, mivel a neve utal a tartalmára, a ruhákon meg egyenként át tudod írni a súlyhatárokat. Bár nem tudom minek, az alapban 80kg volt a határ, az még reális is, a 120 kg már kissé sok szerintem, de annál több meg már tényleg irreális...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged