Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Igen. Sakharovnál sincs semmi a mobil laborban. Én meg most mennék az X16-ba. Nekem se fegyver se ruha...
Bár most tudtam venni a proftól egy ruhát, amit még használhatok vmeddig, de fegyver az semmi. Van 2 géppityu, de azok minden 2. tár után beakadnak, mint állat, pedig még legalább 90-95% az állapotuk...
Sztem megpróbálom manuálisan feltenni azt a traider modot, vagy vmit, ami tesz fegyvereket a gaméba. Me most mindenkinél csak AK, megy az a német GP ( az a kis szürke gépfegyver ) van. Azok meg semmit se érnek, állandóan beakadnak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Androidos fejegységek
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Bár most tudtam venni a proftól egy ruhát, amit még használhatok vmeddig, de fegyver az semmi. Van 2 géppityu, de azok minden 2. tár után beakadnak, mint állat, pedig még legalább 90-95% az állapotuk...
shield