Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- OLED TV topic
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen monitort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Green
tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Buldog van amúgy a faluban egy ház pincéjében pár lőszerrel ha ki is akarod próbálni
. A singelesek is simán feltolhatják pl. az 1.0005-ös patchet is teljesen mind1 mert tartalmazza az 1.0004-et. Na ismét szerettem volna játszani a gamával, hát feltettem, és láss csodát megint ugyanazt csinálja mint amúltkor, megyek megyek és minden különösebb ok nélkül kifagy. Elég idegesítő mert eredetiben van meg és leszedtem az összes javítást, mindenből a legfrissebb driver van fent és mégis baszakszik. Szerintem a vga-t nem komázza, úgy hallottam nem naon szereti az ati-kat. Vkinek valami 5lete?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. A singelesek is simán feltolhatják pl. az 1.0005-ös patchet is teljesen mind1 mert tartalmazza az 1.0004-et. Na ismét szerettem volna játszani a gamával, hát feltettem, és láss csodát megint ugyanazt csinálja mint amúltkor, megyek megyek és minden különösebb ok nélkül kifagy. Elég idegesítő mert eredetiben van meg és leszedtem az összes javítást, mindenből a legfrissebb driver van fent és mégis baszakszik. Szerintem a vga-t nem komázza, úgy hallottam nem naon szereti az ati-kat. Vkinek valami 5lete?
shield