Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
sklopp
üzenetére
Az már megtörtént a leszakadt híd előtt, és intett a Bárral kapcsolatban.

Igen a patkányok semlegesek voltak. Sajnos először ösztönösen tüzet nyitottam rájuk, s csak azután észleltem, hogy nem bántanak szegénykék. Egy-kettő így talán életben maradt. remélem, hogy ezzel nem rontottam el a küldetést. A husik sem bántanak, de valaki lelődözte őket, amíg bent ténferegtem az épületben. A vadkanok és a kutyusok viszont szaggatnak, harapósak.
Arra gondoltam, hogy Görögnél vagy a Hangárban (de ezt ellephetik nemkívánatos lények, ellenséges emberek is?) helyezem el a fölösleget, az éjszakai relikviabegyűjtés eredményét is.
Kérdés, hogy Sötét-völgy után vagy később máskor ide még visszatérni enged-e a játék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield