Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakdzsó
tag
válasz
Veszett Róka
üzenetére
Hát csodálkoztam egy nagyot,amikor a 1.3003 esetében szembesültem a kocsik teherbírásáról..az első reakcióm negatív volt,gyak.csalásnak vettem.Aztán egyre jobban örült a szám.
Én is azt vettem észre,hogy több gépjármű használható,a DC-ben tán kettő.A 1.3003-esetében a személykocsik jól mentek,csak a Niva volt életveszélyes,mint egy léghajó az úton.Végül is felfogtam feature-nak.
Kocsik nélkül szerintem irdatlan nehéz lenne a game,végig használtam őket.
Az átjárás 1.3003 esetében nekem nem ment kocsival bemennem Yantarba ,Factoryból.A DC-ben átlehet.(ha jól emléxem)
A sárga tetejű Moszkvics nagyon kafa,imádtam...iszonyat ment kis fogyasztással.
UAZ sem rossz,de inkább maradtam a Nivánál.
Pripyatban kocsival átmenni szintúgy élmény,természetesen jobboldalt a vérszopók felé mentem.Előtte esetleg kis gránátozás nem árt beléjük.
A Stalkerrel párhuzamosan a FEAR-t adták ki,(Jupiter nevű motor,szuper fizika)csak megveszik az ukránok és időben kijön ez a game is.Esetleg még a graf is jobb,meg a fizikai rész.A többiről nem is beszélve..
Stalkerben annak lesz erősebb a fegyvere és a páncélja,aki előbb észreveszi a másikat és lő???Na ez programozási ökörség.Ha az ellen lő először,akkor háromszor annyit kell belepumpálnod.
Ezt sosem értettem. -
PeL
addikt
válasz
Veszett Róka
üzenetére
Nem tették rosszul hogy bevezettek súlylimitet, emlékszem még 1.3000-ban annyi cucc volt az autómban, hogy belaggolt 1-1 másodpercre mindig a játék mikor valamit kivettem belőle vagy beleraktam, és közben mindig arrébb pattogott az autó, olyan hangot adva mint amikor nekimegyek valaminek. Egyszer konkrétan volt olyan hogy megbokrosodott és felborult magától

Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő