Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
capulet75
üzenetére
Tényleg nem éri meg feljebb tornászni, én a kereskedés miatt próbálkoztam vele (abban sem bizonyulok ügyesnek), de valóban unalmassá vált egy idő után. A harcnál nem számított, mert hiába volt nálam többlet a pusztító eszközökből, mert ha ügyetlen voltam így is-úgyis átküldtek az örök harcmezőkre.
A SoC, CS és a CoP első végigjátszásánál is csak az alapjáték adta lehetőségeket használtam ki. Talán az egyre "kegyetlenebb" modok miatt próbáltam ki a jócskán megnövelt súlylimitet, valamint a CS másodszori nekifutásánál.
Amiben egészen ügyetlennek bizonyulok, az ugrálások ide-oda és a famászás, ott elkélne némi segítség.
Mostanában Stalkerrel nem játszottam, talán a későbbiekben megpróbálom az LA-t, az elejébe már belekóstoltam és érdekes, szinte új világát tárja fel a Zónának.
-
Habugi
addikt
válasz
capulet75
üzenetére
A 800nak azért a közelébe sem járok, kb rácsaptam a numerikusra pusztán azért mert nem emlékeztem mi mennyi. Cirka a játék felétől pedig elég rendesen jön be a zseton/speckó ammok, onnantól a simákat szinte nem is használom. Ugyan ez igaz az artifactokra is, a 80%-uk useless kb, 3-5%-os bónuszok 2-3 penaltyval, kizárólag a transzmutáció miatt vannak nálam. 20-30 doboz kaják / víz dettó, szóval ha 3db jobb fegyóval, RPG-vel számolok, fenti dolgokat szépen lehúzva az 200kg sincs, úgy sem ha van nálam 3db gúnya, legyen mondjuk szervó, seva és a köztes military.
Ahhoz pedig simán lusta vagyok hogy kimászkáljak ltx-et szerkeszteni.
Sok fegyvertől/lőszertől ugyan nem lesz könyebb a játék maximum fun/változatos mert 6ból arra váltasz amire éppen kedved tartja, egy-egy fegyó, pontlövő (upgradelt rohamfegyók, semi-vel..) & shotgun, hasamra ütök 300 & 100 skulóval.. nincs olyan Monolith vagy Military base/Camp amit nem gyalulsz le velük, súlyban pedig 20kg-ról sem beszélünk (fegyverben mérve ofc..).
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzol Screenshot
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő