Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Miután megtámadtak...
-
Shogo_84
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az hogy mi a vége, az független attól hogy mit cselekszel, mit okozol, mi a következmény.
Ja és kértél példát, hogy milyen játékok amiknél ha rosszul döntesz, akkor bukod:
Stratégia, és szimulátorok is pl.
Elköltötted pénzed/egységeid? - szivás, buktad, szenvedés csak, kezdheted elölről.
Xcom: rossz döntés, elhullanak embereid, aztán már csak noobok vanak.. tökjö, esélytelen végén, inkább újrakezdés.
No meg a multis játékok egy része; valamelyik balfarok társad lelő valakit, piszkál, stb, akkor is kezdheted elölről.Igen az tény hogy ez FPS, és csalogató hogy likvidáljak mindenkit aki mozog, de meg kell állni.
Amúgy se rambo módjára szórható a skuló mindig.A darkwelly pályán én is elkövettem hasonló hibát, hogy monolitosokkal összerúgtam port, azt kigyalultam őket.
Aztán derült ki hogy a banditáktól oda kell majd menni.... crap...
Szal restart (jóval korábbi mentés)
Ezért és irdemes folyamatosan menteni.
Mire végigtoltam gamot, lett 290 mentés, és párszor visszább kellet töltenem nekem is.
De meg se fordult a fejembe hogy fos a game, én csináltam olyat, tudomásul vettem.
Ez is hozzáad az élvezetez, hogy lehet hibázni fatálisat.
Új hozzászólás Aktív témák

- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.13
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő