- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Az, hogy a konfigod mit bír irreleváns ennél a játéknál. Erről írtam korábban, szörnyen van optimalizálva. Full max kakaón nekem is stabilan és gond nélkül meg kéne legyen a 60+fps, de sajnos mégsem.
SSD/HDD szerintem mindegy, nekem is az utóbbiról fut. Lassú a betöltés, az tény.
Próbáld meg a korábbi irományom alapján állítgatni, hátha jó lesz. Dhampir linkelte is neked.
#8627: Úgy tudom, hogy az 1.4007 -es verzió után az eredeti fejlesztő csapat befejezte a játék fejlesztését, a későbbi verziók már mások csinálták/csinálják.
#8630: Igen, állítólag nem preferálja például a különböző módokat sem, ezért én full tisztán telepítettem a játékot, nem kísérleteztem vele.
#8632: Lehet ezek kavarnak be a magyarítás miatt, próbáld meg tisztán telepíteni a játékot, hátha.
A Game hiba nekem új. Nálam például a Mods menüpont nem működik, ha rákattanok kidob a launcher-ből.
#8633: Erről beszéltem korábban, a bárnál ha beszélgetsz az emberekkel sajnos kidobál. Kivételek ez alól azok a karakterek akik nélkülözhetetlenek a sztorihoz, plusz Vadász és Arnie.
#8635: Próbálj meg egy mod mentes tiszta telepítést futtatni. Bár a driver hiba nekem új. Nálam ilyen nem volt, pedig mindig frissítem. Illetve még az nem tudom mennyire fontos, de a telepítés során az egyéb programok amiket mellé akar felhúzni, én emlékeim szerint mindet engedtem neki. Ki is voltam borulva, hogy mi ez a sok sz*r amit fel akar velem rakatni.
Majd írj, hogy mit sikerült ha még próbálkozol vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!