Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nem_tom

    őstag

    válasz shield #8626 üzenetére

    Az, hogy a konfigod mit bír irreleváns ennél a játéknál. Erről írtam korábban, szörnyen van optimalizálva. Full max kakaón nekem is stabilan és gond nélkül meg kéne legyen a 60+fps, de sajnos mégsem.

    SSD/HDD szerintem mindegy, nekem is az utóbbiról fut. Lassú a betöltés, az tény.

    Próbáld meg a korábbi irományom alapján állítgatni, hátha jó lesz. Dhampir linkelte is neked.

    #8627: Úgy tudom, hogy az 1.4007 -es verzió után az eredeti fejlesztő csapat befejezte a játék fejlesztését, a későbbi verziók már mások csinálták/csinálják.

    #8630: Igen, állítólag nem preferálja például a különböző módokat sem, ezért én full tisztán telepítettem a játékot, nem kísérleteztem vele.

    #8632: Lehet ezek kavarnak be a magyarítás miatt, próbáld meg tisztán telepíteni a játékot, hátha.

    A Game hiba nekem új. Nálam például a Mods menüpont nem működik, ha rákattanok kidob a launcher-ből.

    #8633: Erről beszéltem korábban, a bárnál ha beszélgetsz az emberekkel sajnos kidobál. Kivételek ez alól azok a karakterek akik nélkülözhetetlenek a sztorihoz, plusz Vadász és Arnie.

    #8635: Próbálj meg egy mod mentes tiszta telepítést futtatni. Bár a driver hiba nekem új. Nálam ilyen nem volt, pedig mindig frissítem. Illetve még az nem tudom mennyire fontos, de a telepítés során az egyéb programok amiket mellé akar felhúzni, én emlékeim szerint mindet engedtem neki. Ki is voltam borulva, hogy mi ez a sok sz*r amit fel akar velem rakatni. :D

    Majd írj, hogy mit sikerült ha még próbálkozol vele. :)

Új hozzászólás Aktív témák