- OLED TV topic
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini-ITX
- Autóhifi
- UHD filmek lejátszása
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Az, hogy a konfigod mit bír irreleváns ennél a játéknál. Erről írtam korábban, szörnyen van optimalizálva. Full max kakaón nekem is stabilan és gond nélkül meg kéne legyen a 60+fps, de sajnos mégsem.
SSD/HDD szerintem mindegy, nekem is az utóbbiról fut. Lassú a betöltés, az tény.
Próbáld meg a korábbi irományom alapján állítgatni, hátha jó lesz. Dhampir linkelte is neked.
#8627: Úgy tudom, hogy az 1.4007 -es verzió után az eredeti fejlesztő csapat befejezte a játék fejlesztését, a későbbi verziók már mások csinálták/csinálják.
#8630: Igen, állítólag nem preferálja például a különböző módokat sem, ezért én full tisztán telepítettem a játékot, nem kísérleteztem vele.
#8632: Lehet ezek kavarnak be a magyarítás miatt, próbáld meg tisztán telepíteni a játékot, hátha.
A Game hiba nekem új. Nálam például a Mods menüpont nem működik, ha rákattanok kidob a launcher-ből.
#8633: Erről beszéltem korábban, a bárnál ha beszélgetsz az emberekkel sajnos kidobál. Kivételek ez alól azok a karakterek akik nélkülözhetetlenek a sztorihoz, plusz Vadász és Arnie.
#8635: Próbálj meg egy mod mentes tiszta telepítést futtatni. Bár a driver hiba nekem új. Nálam ilyen nem volt, pedig mindig frissítem. Illetve még az nem tudom mennyire fontos, de a telepítés során az egyéb programok amiket mellé akar felhúzni, én emlékeim szerint mindet engedtem neki. Ki is voltam borulva, hogy mi ez a sok sz*r amit fel akar velem rakatni.
Majd írj, hogy mit sikerült ha még próbálkozol vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest