Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sajnálom, de én gondoltam túl ezt a játékot. Ez egy rakás szemét. A nagy gonddal megtervezett pályákon kívül semmiféle egyensúly nincs az egészben. Ez orosz mémekbe való, ahogy Nikolai meg is csinálta Lost Alpha DC in a Nutshell.
  Eljutok a Bar-ig, majd kiderül, hogy mehetek vissza f@szba. Na sebaj, előtte megcsináljuk a jó öreg family rifle kvesztet. Csodák csodájára egy tucat bandita van berakva arra a területre, kettő meg beszkriptelve a sarokba a fegyver mellé. Mondanom sem kell az ai olyan zseniálisan van beállítva, hogy soha senki nem lő mellé. Ja de csak én, a gagyi szar talált fegyverekkel, mert ugye rendeset nem lehet találni, még Strelok fegyvere sincs a játékban, mert miért lenne. Venni meg nem lehet, mert a feladatokért vagy nem jár pénz vagy valami potom csekélység, amiből épp lőszerre futja.
  Úgy voltam vele, hogy ezt még lenyelem, szaros 2 ruppóért elfogyasztottam 3 tár kalasnyikovba valót, meg az összes sörétet a random támadó állatokra. Mivel vissza kell menni garbage-ra, kifizettem, hogy oda teleportálhassak, le három bandita elé. Klassz, nem gond, miért nem futottam. Dark Valley felé még legalább 5-6 disznó támadt meg útközben, nem gond lefutom őket, de még sem, mert már gyorsabbak a játékosnál. Oké, megkerülöm őket, és sikeresen átjutok Valley-ba. Hogy ne legyen könnyű a játék, egyből a pálya betöltése után hat disznó és négy ilyen hosszú kezű torz humanoid támad rám, és a pálya elrendezése direkt úgy van megoldva, hogy el se lehessen szaladni. Miután hatodszorra sikerült kinyírni mindet az egyik szikla tetejéről gránáttal, átmegyek a rengeteg anomálián és a nagy semmi fogada meg 3-4 vadkan.Ha a készítők azt gondolták, hogy ettől lesz nehéz a játék, vagy így kell kihívást csinálni, rohadtul tévedtek. Ez nem más mint egy nagy FUCK YOU a játékos képébe.
  Nem minden a felszín, a sok bele nem illő fegyveren meg grafikai elemen kívül én nem látom, hogy többet adna mint az alapjáték, egy két pár megabájtos balansz moddal. A hatalmas de semmit mondó pályák, a rengeteg csicsa de felesleges post proccess effekt, az innen onnan behúzgált modok nekem nem adnak semmiféle plusz élményt. Annyi nincs benne, hogy az új időjárási viszonyok mellett legalább az ellenség se lásson semmit pl a ködben, ha már én is csak 2 méterig látok. Az egész valahogy nem áll össze, grandiózus, de még is belebukik az idegesítő apró hibákba. Egyszerűen nem élvezetes ezzel játszani.
  Én végig szenvedtem az összes részt megjelenéskor, bugokkal, játszottam modokkal, szoptam sokat, SGM alpha squadok és társai, de agyilag egyik se készített ki úgy mint ez. Biztos vagyok benne, hogy azért mert túl nagyok voltak az elvárásaim, de ez sajnos nem változtat az érzéseken. Sajnálom az egészet.

  Vissza kell vinnem pár kazettát.

Hozzászólok Aktív témák