Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
válasz
pszihopata85
üzenetére
Az rpg-s muksó odébb van Darkscape bejáratától, viszont a heli kocsival és gyalog is üldöz.
Ezért célszerű load után otthagyni a verdát és berohanni jobb oldalon a fák takarásába, mert a heli többnyire nem lát (lehet hallani a rádiózását, mikor vesz észre és veszti el a nyomod. De az eget sasolva is lehet manőverezni, mivel ha látod őt, akk ő is lát téged). Így lehet haladni előre, kisnipe-olni a három katonát, és hátulról megkerülve a buszmegállót kishotizni az rpg-st (lényeg, h ne lásson meg, mert rpg-vel lövöldözik, miközben a raksikra neked lesz szükséged).
A Mi-t kiszedve már lehet kocsikázni, mert az időnként járőröző másik helit nem érdekled.Jó nektek, h Radaron futtok bele bugba. Én Countryside-on túl sose jutottam, tökmind1 milyen géppel vittem, ott mindig crashelt.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPad Pro 5th gen (126 gb / wifi)
- ÚJ! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (PC & Xbox) Aktív zajszűréssel!
- HyperX Cloud II Wireless vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában!
- Razer Kraken V4 Wireless Gamer fejhallgató - dobozában!
- Dell Latitude 7320 -Érintőképernyős - I7 1185G7 - 16Gb ram - Több db
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest