Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
A WiP-ben voltak földalatti helyszínek és néhány új mutáns. A kihalt Zóna hátborzongatóbb volt annál, mint amikor mindig az ember torkának ugrik valami. Ráadásul teljesen új küldetéseket kaptunk, néhol szellemes szövegekkel.
Félelmetes volt az is, amikor a Jubileumi épület emeleti ablakából egyszercsak azt vettem észre, hogy kintről bejön és a lépcsőn megjelenik egy Könyvelő, utána jöttek a Kimérák.
Pripjatyban lehetett kutatni, bár sok dolgot nem talált az ember, de egy helyen volt sörétes puska töltényekkel és képződményeket is be lehetett gyűjteni. Általában a kutatás lehetősége is adott volt én sok időt eltöltöttem mászkálással, felderítéssel.
Itt is volt, hogy belefutottam mutánsokba és harcokba. Egyszer bementem a katonai raktáraknál a banditákhoz, és éppen egy kisóriás gyilkolta le a bandafőnököt. Amikor sikerült kiiktatni a házban életben maradt egyetlen ember támogatásával, akkor még beesett két újfajta Irányító is.
Nekem tetszett a Wip, pedig nem szeretem a modokat, mert korábban csak gagyikat ismertem meg, amiben az alapjátékot keverték új küldetésekkel, amelyben némelyik nagy marhaság volt.
A WiP-ben fellelhető kisebb bugokon kívül (nekem a PDA-ban teljesítendő feladatként bennragadt egy már teljesített küldetés) ehhez fogható, kitűnő minőségű, COP-ot megújító és további játékos órák élményét biztosító modot még nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest