Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Nem tudom, mit mondjak, de én kétszer vittem végig az eredeti 1.3003-as LA-t, plusz most ezt a tuningoltat folytatom, de fagyás, az egyszer sem volt! Próbáltam dinamikus fényekkel, statikus fényekkel, de stabil volt mindig. Kétszer DOBOTT ki a játék ugyanazon a helyen (pontosabban, ahol kiszabadulsz a börtönből, na ott egy rossz párbeszéd kezdeményezés miatt dobott ki mindig), de volt mentésem és folytathattam. A "fagyás" az már hardver probléma, nem a játéké. Mellesleg ez a játék sosem lesz tökéletes, ezt mindenki tudja. Játszható, ez a lényeg. Ki kell próbálni, mert veszteni való nincs, hisz ingyenes.
-
A tuningolt verzióra visszatérve: az autózás semmit sem javult, pattogunk, mint a gyufásdoboz. Viszont egyre több az AI reakció hiba. Sötét völgyben a banditák, a monolitok, mind befuccsoltak amikor ellenük szegültem. Ez még rosszabb mint az eredeti, ahol, csak a banditákkal voltak gondok. Egyetlen új fegyvert találtam eddig, egy gyorstüzelő, uzi-szerű 9x18-ast, amit el is adtam, mert jó pénzt ígértek érte. Haszontalan pisztoly. Ez a "javítás" inkább egy butítás, hiszen nincsenek kitörések, sugárzások. Jeleztem, hogy a sugárzás elleni fecskendők eltűntek. Na, de el a potenciálisan sugárveszélyes helyek is. Szerintem ezt abba is hagyhatnám, de folytatom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest