Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Hát igen. Veteranon megyek most és azt a feladataot kaptam a Stalkerek táborában lébvő fegyver/élelmiszer/stb. árustól, hogy leckéztessek meg pár banditát. Oké. irány a banditák búvóhelye, jelzem AK 47-esem volt itt már, erre előugrik egy f@szi az épület sarka felől, fejlövés, kampec, de a legmókásabb az volt, hogy egy pillanatra az életjelző csík full életerőt jelzett.

Nem baj. Visszatölt és újból. A banditák ilyen Clint Eastwood-os spagetti-westernes hosszú fekete kabátban elnyelték az AK47 golyóit. Biztosan a kabátjuk volt.
Egyben védőpajzs is, mert egy tárat kilőttem egyre. Ha már öt méternél messzebb van a fejlövést részesítem előnyben, de mivel rohangálnak ide-oda, elég nehéz fejen találni őket... -
katt777
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Én Gold kiadást vettem, ezért is szeretek kivárni a vásárlással. Skirmish-t nem nagyon toltam, mert csak jöttek folyamatosan, és vagy meghaltam, vagy meguntam.
A kedvcsinálód remek.
De a shotgun-nak leginkább a minimális lőtáv a hátultője. Malackák és kutyusok ellen viszont elmegy, ha sokat dodge-ol az ember. Amúgy én időközben arra a szintre állítom a játék nehézségét, amelyen reális.
Swampbe majd vissza lehet térni? Mert ez a hangtompítos dolog jól hangzik. Sokkal jobban, mint a nem létező csomag-díjazásom, ahol megölt a sugárzás.
Új hozzászólás Aktív témák

- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- MCDODO T03 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De a shotgun-nak leginkább a minimális lőtáv a hátultője. Malackák és kutyusok ellen viszont elmegy, ha sokat dodge-ol az ember. Amúgy én időközben arra a szintre állítom a játék nehézségét, amelyen reális.