Hirdetés
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen joysticket vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Nekem azt hiszem most a 10-es van fent. de nem sok bug van benne szerencsére (bár ilyen kaliberű játékhoz képest pont elég
)A gond, hogy csatlakoztam a stalkerekhez, és már van SEVAm is
. Max exoskeletonnal rohangálok, ha már eljutottam odáig. (a SEVAval a bajom, hogy egyelőre nem tudom fejleszteni)
Mostmár levettem mindent kb. minimumra. Megfigyeltem, és bázisokon jön elő. Mostmár a Clear Sky-én is. A stalkerekén is elkezdte ma, a fosztogatókén pedig eddig is csinálta. Máshol nem akad. Egyáltalán nem...Megtaláltam a detektort, már a játék elejétől elérhető.
Második végigjátszásra felteszem majd. Súly nekem tetszik így. Furcsa, de legalább realisztikus
.Remélem oda be fognak költözni, mert egyébként semmit nem csinálnak... ami elég szar, hogy nekem kell mindet elintéznem, ők csak védekeznek (az átjárókig).
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Xbox tulajok OFF topicja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Arc Raiders
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" M1 16gb ram
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
. Max exoskeletonnal rohangálok, ha már eljutottam odáig. (a SEVAval a bajom, hogy egyelőre nem tudom fejleszteni)