- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
dobd már fel egybe amit összeraktál :$ léci
-
qdak
addikt
a pisztoly az aszem nem én votlam de a hedo az én voka modjaival 1ütt xD
szoval nálam :
STALKER - Call Of Pripyat - Hedo MOD
Magyaritás
Trader (Kereskedő) Mód ( oylcson veszel és drágán eladod neki xD )
9000KG-nyi cucc pakol6ó a táskába
Kezdeti mentett játék sok pénzel, saját full upgrade fegyverekkel
full upgrade mód (nem kell keresgélni a szerszámokat)kb ennyi
link ha kell vkinek még: [STALKER - Call Of Pripyat - Hedo MOD]
és az én stalker verziomban vmiért nem jelentek meg a fegyók már emléxem
aminek ott kelelt volna lennieamuyg pár sor átirással god mod is csintem de az ugy értelmetlen, bár vki szerint ez is ha iyg kezdesz, de én már 1x kijácottam
még annyi h ez ujjabb smrter vagy még a régi ? bocs a kevert szövegért de kcsit ittam
-
qdak
addikt
őőő miröl maradtam le kb fél éve jácottma utoljára, mit érdemes modolnom ? kiegészitenem ?
-
qdak
addikt
na álljunk neki ujra ^^
ugydöntöttm -
qdak
addikt
na szoval:
1; másik játék, teljes nem megnyirbált verzio, felrak müködik rendesn
2; ~~link~~ Tartalom:
Magyaritás
Trader (Kereskedő) Mód
9000KG-nyi cucc pakol6ó a táskába
Kezdeti mentett játék sok pénzel, saját full upgrade fegyverekkel
full upgrade mód (nem kell keresgélni a szerszámokat)kb ennyi
3; SMRTER_Pripyat
4; mivel ujra orosz lett, a saját modomat ráhuztam ujra és felülirattam a cucokat
5; nem indul, de mégisha a mentet játékom inditom megy
6; segits lécimod: ez nem azt jelenti h nem találja a ! Can't find texture 'wpn\gauss\wpn_gauss_01' gaus fegyver texturáját vagy vmi filét hozzá ? és azért fagy ?
bluyoo érdeklnek ám
itt van 2 vidi ő elég sokat megtalált: part 1, part 2 -
qdak
addikt
itt a log file, bár vmi warning tol másolom még a fatal elött irja:
"
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 466
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'hud_stalker_n'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report
stack trace:remélem tudsz segiteni h induljon :S
de le7 ha megkerülöm h mentetröl indulok akor megint menni fogja és ez 1 másik verzio ez elvileg fullos nem ilyne vágott mit is csináltál te vele ? mert nekm visszaált 1x oroszra na én hulye ugy enm probáltma ki h jo e :S
[ Módosította: #65675776 ]
-
qdak
addikt
nem tom oylan nem oda valo na de mélgis megprobálom akkro fixálni bár ezt amit irtál a magyar backupot nem tom hol keresem az enyém alapbol magyar feliratos verzio
Most vissza a mod mappájába és a gamedata > configs > ui > ui_custom_msgs.xml fájlt
felül kell iratni azzal amit a magyarítás bepakolt magának.
iylen enkm nincs:$ez : Disable Dreams ez vmi álom v mi akar lenni ?
-
qdak
addikt
de mod nélkul nincsenek is rejtett fegyók ?
(#2199) makraipeter1 lol ezt te csinted full ?
amugy a tulajdonságai elég gyéreknekem az aks em megenné
(#2164) emre ebben az smrt ben is macskák vannak vagy én vmi vacak verziot szed7tem le ? mert az el vette a játék filinget :S
-
qdak
addikt
válasz
makraipeter1 #2184 üzenetére
1x én is többre irtam átt aztán rájöttem h 1,4M pénzel nem fogom a zombik cuccát hurcolni a kereskedőhöz
na feldobom én is a saját modomat amiket összeszedtem, én iyg jácom most:
STALKER - Call Of Pripyat - Hedo MOD -
qdak
addikt
válasz
makraipeter1 #2178 üzenetére
-
qdak
addikt
válasz
makraipeter1 #2176 üzenetére
nem jo
xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "E:\Games\STALKER - Call Of Pripyat\bin\xrGame.dll" at 001B:0288ECDB, CDialogHolder:
DialogHolder()+102043 byte(s)
-
qdak
addikt
válasz
makraipeter1 #2174 üzenetére
nem fontos, mert az én verziommal smemi mod nem mukodik szinte
na egyefen 1 probát megér, de már v 10x raktma ujra astlakitmég jo h csak kicsomagolod és megy
amugy a fullos aks 74 játékilag modolt nem nyultma én is bele nálatok is oylan h lefele huz ? :S
inv_weight = 3.3 ; weight in inventory
a sulya elvileg ez ezt ird átt ha nincs fen a málhás mód^
|
Kösziii -
qdak
addikt
válasz
makraipeter1 #2171 üzenetére
gyáá sörétes pisztoly ?
de mit kell áttirnija h akkro amit adtál az már iylen bütykölt fegyókat tartalmaz ?
-
qdak
addikt
válasz
makraipeter1 #2169 üzenetére
x engines ez is mikor betöltenéma játékot kifagy :S
na de engem az érdekel h hol mit irtál átt h jo lett? :$
na megint reinstal lesz több iylen vackot én fel nem teszek már
-
qdak
addikt
válasz
makraipeter1 #2167 üzenetére
nemjolink javitom ha erre gondolsz: http://data.hu/get/2338831/cop_remix_1.0.zip
-
qdak
addikt
egyböl fagy ha még a sima ak74 scope tulajdonságait adtam hozzá akor is :S
(#2153) makraipeter1: Általában ha van weapons mappa a játék fagy nálam is kivéve az alpupgrade 8 db fegyót
(#2154) bluyoo téleg jo lenne de érdekes: feltettem simán el sem indulk a játék kifagy viszont ha mentet játékbol indotom akkro jo :S (ejjha) amugy azért az h a kutyát macskára cserélték inkáb nevetséges mint jo ott miauu zik
(#2157) makraipeter1 segiccs hogy kell nekm kifagyott :S
(#2158) bluyoo youtuben van video h hol vannak a fegyók
(#2162) robo5133 milyért?
(#2164) emre na még tezstelje vki aztán megprobálom én is
jóhoszuhsz
-
qdak
addikt
válasz
makraipeter1 #2148 üzenetére
nekem kicsit modolt van annyi h trader mod van benn meg a málhás szamár
ha iyg jo már teszem is -
qdak
addikt
oksi ha nem lesz akkro majd felrakom ujra
nekem olyan kellene: ak74u ra feltenni az amcsi távcsövet ami sárga szinu (mittom milyen fényviszonyokhoz van) asszem 1.6 os zoomal van mert azt nagyon szeretm, esetleg a zoom ját is le7 modolni ?meg oylant keresek h a fegvyereket tudjam javitonál fullra fejleszteni, most ni8ncs kedvem ujra keresni mindent :$ meg mauyg sme volt meg 1 csomo dolog mikor 1x kijácotam
-
qdak
addikt
köszi, ép msot rakom ujra, smrtr v mien mod eléggé hazavágta :S
na leszenk nekem oylan fegyoim h ihajföleg ha jol nézem jól szüröm le akkro a töltéynt is tudod modolni:
ammo_elapsed: laposság, 0= mesterlövész szint,elször azt hittm h ugyanaz a töltégy uyganzon a röppályán megy végig, na kicst belenézek
ő ő ő nekem a weapons mappában 8 féle fegyó van csak :I fura 1 verziom le7 mert elég sok dolog nem ugy van nálam ahogy nálatok :I
nem tenném rá a kezem de sztem ezek a fegyók már piszkáltak, és talán ezért jött ki nekem ez a kedvenc fegyvereknek amiket mutattam
anyi rémlik havertol: h az elején aligbirt lelöni vmi kutyát nem tom nekem marha jol adja, majd felteszem ezt a pár filét ha van kedved megnézed h ez eredeti vagy mod olt
de msot aszsem lefexek majd ma este
-
qdak
addikt
ak 47 nincs is alapbol leg is nem látam
van 1 mod azal lessz de most nem tok jácani mert szétment a jobb válam :I vintar ? az meik
az igaz a kis ak fegyót amiböl2 használok kuldöm neki és nem is kel javitgatni dradu bol nem találtál ? hisz az 1 boltban" megle7 venni SVD dragunovde a lynix verzio jobb
Ezt a játékot ki kell élvezni.
én si ott csesztem el h végig rusholtam aztán alig volt fejlesztett cuccom és véga :I
-
qdak
addikt
válasz
Xblades #2078 üzenetére
minyn csinek képet h kitöl vettem el 1 usp van a földön mellete meg a piros kari, tölem sosem vette el a fegyvert még
tegnap ill ma hajnalba néztem videot rejtekhejeken mien fegyók vannak, ha gondoljátok dobom annk is a linkjét
amuyg a videomban én is megijedtem mikor jött az a vacak bár sajna nem adja vissza ugyanazt az érzést
-
qdak
addikt
válasz
Xblades #2070 üzenetére
itt 1 x8 video és itt a kis gnóm is akit azt mondjátok késsel kel kinyirni, hát a gyerek sem uyg teszi
itt meg 1 saját szösszenet: night fear in the hospital
a gyerek sírásos résznél NEM is voltam
meg ösze sem szedtem ennyi cuccot :S
ha ze az ajtot nem tudod kinyitni amia vidiben van, a piros kártya tom hol van
-
qdak
addikt
ez kira én nem emléxem tankra na még 1 ok h ki kel ujra tolnom, ha megkérlek csinálsz képet mert nem meyg fejböl, de neekm nem volt oylan lény amit nem tudtam volan kinyirni :$
a leirásod alapján sejtem h meik az abbol párat elintéztem már, mien fegyóval probáltad ? 556X45 ös skuloval amik vannak azok felejtősek max ember ellen meg a 9x39es is, vigyél le aks 74u t az majd rendbeteszi -
qdak
addikt
végulis 1x elmentem a helivel, aztán ujratöltöttem, aztán mászkáltam éjjel a full sötétben, elég durva volt párszor kirázott a hideg
anyum is itt volt aztán mondja h ezeke a hangok me gmindn aztán inkább itthagyott
kedvenc fegyók a játékbol, ezzel a pakkal járok (aks74u bol 2 db direkt közelhercra 2*60 legjobb, másik ak-n meg hő távcső ), ti mit használtok ?
jahm még annyi, ujrakezdem hamarosan de még boklászok csak ugy, keresek pár cuccot, meglesme épuleteket.
Hol találok jo szerszámokat a fegyverjavitonak ? h tutik legyenekk a fegyóim ? :$van leirás esetleg h hol vannak kuldetések ? mert msot uyg szeretném ha mindnet megcsinálok :$
kössze
-
qdak
addikt
válasz
makraipeter1 #2041 üzenetére
nem akaorm h vége legyen :$ reme még van 1 csomo kuldetés neekm
-
qdak
addikt
válasz
makraipeter1 #2035 üzenetére
aza baj nem tudom hol vagy, 2 ilyennél is volt h nem tudok kimenni ha dobsz képet tudunk segiteni!
nálam mindne megoldva, köszi aki segitett
-
qdak
addikt
megköszönném ha vki feltenné az eredeti: actor.ltx, system.ltx filét nekem vhova
-
qdak
addikt
azt hol tudom áttirni h hány db cucc le7 nálam ( a táskámban )
-
qdak
addikt
válasz
Süni 1985 F #2014 üzenetére
már megtaláltma a hejet ahol bármikor feltudok menni, az ik rejtekhej mellet
persze teljesen véletlen, amuyg elárulom az 1 kezdésnél felvettem ott vmit amit 2x ra elfeledtem azért volt ez a nayg herce-hurca,
amugy ti miket használtok ?
részemröl majd csinálok képet meik fegyokat találtma jonak
na foyltattom -
qdak
addikt
Süni 1985 F, emre kösz a segitségeket megcsináltma a helikoptereset, de vmiért ujra fel szeretnék menni de másodszorra már nem visz oda
megköszönném a printet h hol van ez a hej ( mert hulye voltam és akkro enm néztem meg :S )
LÓL most h nézem az oldalt amit linkeltél uygérzem megint ujra kéne kezdeni :I
a fgegyvereket kinél tudom eladni ? nincs vmi mappa ahol ezeket megtalálommeg kellene 1 "málhás szamár" mód sajan a trainer nem megy az én verziommal
-
qdak
addikt
eddig oké de nem csinál semmit pedig a verzio stimml,ha mást pl nagyugrást benyomom meg kifagy uyg ahoyg van
közben ujrakezdtem
pontosan a térképen hol van az a hej ahol fel tudok menni a helikopterhez ? mert 1x megmutatta az öreg de mos tmegint fel kéne menniköszi elöre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest