- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smok3
csendes tag
válasz
MPowerPH #1357 üzenetére
A kitörés elleni pirula ANTIDOTE (vagy ilyesmi) néven van a játékban, Janovnál a tudósok bunkerében lehet venni az egyik figurától. Nyílt terepen túléled vele a kitörést. Nem tudom, hogy már a játék elejétől lehet-e kapni, nem figyeltem, lehet azután tudják előállítani, miután segítettél nekik pár dologban.
De jó, hogy megjelent hivatalosan is, így akik még nem játszottak vele, megint jönnek ide megkérdezni, hogy :
1. Hol találok szerszámokat?
2. Körülöttem egy nagy sötét árnyék van, mit lehet tenni ellene?
3. Hol találom a gázt aa vérszopók kiirtásához?
4. Hogy jutok el Pripyatba?(nekik írom, hogy olvassanak vissza, használják a keresőt, bár tudom, úgyse fogják
)
-
smok3
csendes tag
én is azzal szenvedek, a játékot másodjára vittem végig, de mindig azt mondja nekem is, hogy nem volt mit tenni. A másik küldetés amit nem akar beadni, amikor Jupiternél kirabolják a személyes tárolómat, és lehet menni leszámolni
Annak van valami előfeltétele?
Marked by Zone for surviving three blowouts using anabolic drugs.
Ezt valakinek sikerült már elérnie? Tippek trükkök?
A monolitosok befogadásához tapasztalataim szerint elég annyi, hogy Jupiterben megcsinálod az összes mutánsvadászatos küldetést ( 3 vérszopó + kimera) , ezek után minden stalker zöld lett, a téranomáliából kipotyogó katona PDA-ját a Szolgálatnak adtam, a monolitosokat pedig a Szabadsághoz ajánlottam be. Amíg nem voltak zöldek addig azzal az indokkal zavart el mindkét fél, hogy bennem sem bíznak meg, nemhogy a monolitosokban. Pripyatba sikerült átvinni mindenkit élve, sok gyorsmentéssel, és főleg úgy, hogy vittem RPG-t és a generátor bekapcsolásakor előkerülő katonák megjelenésekor a tömegbe lőttem
-
smok3
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is a csíkozódással vannak problémáim, amikor bekapcsolom a napárnyékokat. A fórumot végigolvastam, az itt leírt változtatások hatására nem változott a helyzet, inkább máshogy lett sz@r
10.1-es Catalyst van fent
(Driver File Version: 8.14.0010.0678 (English)
Driver Version: 8.632.1.2000 )DirectX 11
Ötleteket várok, hogyan lehetne megoldani a dolgot (azon kívül, hogy kapcsoljam ki a napárnyékot
) Esetleg régebbi drivert rakjak fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Chrome
- Crypto Trade
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest