- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
--Disztroj-- #2389 üzenetére
vedd fel az oázis küldetést a szemüveges dokinál, miután megcsináltad, fog eladni a fődoki velest.
egyébként meg random módon hulláknál is lehet talánli, de ez egy egyszerűbb és jobb megoldás.
zH.: igen, elsőre nekem is így nézett ki a dolog.
gyakorlatban a késes megoldás annak ellenére, hogy pár helyen írják, nem az igazi. pontosabban két törpétől már nem játszik.
az a megoldás, hogy közel kell menni, ugyanis a bizonyos távolság alatt nem csinál erőteret, hanem közelharccal /ököllel/ támad. úgy pedig gyorsan hal.
alternatív megoldás, a kinézni a fal mögül, aztán amikor lejön az erőtér, akkor megsorozni (attól hamar halnak). viszont ehhez pontos fegyver is kell. előnye, hogy több törpénél is működik. ez még az SoC Oblivion Lostból jön mint megoldás.
más: nekiindultam másodszor is, totál máshogy jönnek ki eddig a küldetések.
ALife úgy néz ki az SoCből lett átportolva, a kutyák (néha a bloodsuckerekkel együtt) ismét vadásznak a vaddisznókra és malacokra. és nem mindig éhesek. és nem mindig támadnak meg.
-
Messzala
csendes tag
válasz
--Disztroj-- #2389 üzenetére
Én sem találtam lootban. Valami achievement megszerzése után lett Bagolynál és tőle vettem. Később meg az összes büdöslábú zombinál találtam, mikor már nem kellett.
-
Messzala
csendes tag
válasz
--Disztroj-- #2387 üzenetére
Detektoroknak sincs konkrét helyük. Lootolni kell a hullákat meg a rejtekhelyeket. Én Bagolytól vettem kettőt.
Jó korán keltél
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest