-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Carline #8868 üzenetére
Én a súlyhatárt toltam végtelenre, meg a futást. Sebességét nem, csak végig tudok futni. Kényelem miatt, mert sokszor kell oda-vissza átfutni a játékon, rengeteg fals idő. A futással az a baj, hogy könnyen anomáliában kötök ki.
A súlyhatár kitolás meg a sok lejmoláskor jön jól, minden elvihetek, minden berakhatok, eladhatok, sok pénz, sok cucc, olcsó javítás. Nem kell annyit vesztődni az általam amúgy sem annyira fekvő RPG-s beütéssel. Nekem pont ennyi az ami tetszik, ezért is alakítottam így.Nekem így élvezetesebb a játék, és itt ez a lényeg, hogy élvezd. Mindenki egyénileg élvezi, úgy alakítja. Persze mikor az összes létező csít be van kapcsolva az megkérdőjelezhető, de ha valaki úgy élvezi ki, akkor élvezze úgy, a lényeg mindenkinél ugyanaz. Élvezze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest