- Kompakt vízhűtés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Honor Pad 9 - médiaszakos
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Blizzardking #8805 üzenetére
A három játékba összesen nem volt ennyi szörny, mint itt. Az irányítók könnyűek voltak, mert sok búvóhely volt, csak kiugrottam, fejlövés, vissza, kiugrottam, fejlövés, vissza. Persze azért néha elkapott, de egyszerű volt.
Viszont a szörnytenger ami áramlott az kegyetlen, próbáltam gránáttal semmi értelme mert akárhogy próbálod dobni elfutnak rajta. Azzal a kemény pár darab kilőhető gránáttal belelőttem a csoportokba és megpusztult egy darab, marha nagy segítség volt. Mesterlövésszel se mentem szinte semmire, csak az Eliminator meg másik fegyónak AKM kimaxolva, ezen volt gránátvető meg 5x hőérzékelős távcső.
Elivel az a baj marha lassan tölt, szóval kilőttem a tárat és váltottam is AKM-re és amíg nem volt hullámszünet addig elő se vettem. Menteni menübe mentem, mert ha elcsesztem akkor ott volt a két perccel korábbi mentés, de gyorsmentéseket is toltam közbe, szóval vagy össz 30-at biztos. Kellettek is, David állandóan meghalt a végén tényleg testpáncél lettem, mert magamra kellett vonzani a szörnyeket, hogy ne öljék meg. Szóval így értem a végére, csapkodtam párszor a billt is meg az egeret is, anyáztam is. A végén meg rohangáltam a hajó körül összeszedni a mutánsdarabkákat, remélem sikerült mindet begyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iGO Primo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest