Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Egérpad topik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czundermák
aktív tag
válasz
muddy_waters
üzenetére
És tényleg működik.

Jupiternél feltűnően sokat beállt a kép, gyanakodtam már mindenre. Mivel a vinyó nem dolgozik alatta, vagy szinte alig. Nem gondoltam, hogy az lesz a probléma oka, aztán a 6950 2GB-nyi memóriáját telerakja azt teljességgel kizártam, főleg nem 1680x1050-en.Affinitás beállításánál mind a négy mag be volt pipálva, de tényleg, ha leveszed egyre majd vissza 4-re valami megváltozik. Windows 7 alatt SW KOTOR II hasonló cipőben jár, igaz ott 1 magot állít neki alapból, de úgy akadozik még a mai masinákon is... ott már más a hiba, szintén be kellett neki lőni a négyet, majd örö' vót meg bódottá.
-
Aarpok
őstag
válasz
muddy_waters
üzenetére
Köszi az infot majd kipróbálom
Azt figyeletem meg régebben,hogy a SOC nálam a magokat 50 - 60 % ban terhelte míg a VGA - t 98 % - an.A COP viszont 1 magot 100% ig a többit 1 - 2 % -ban és a VGA meg henyélt a 40 - 50 % - al.Ebből is látszik lett volna még mit optimalizálni rajta. -
Dhampir
félisten
válasz
muddy_waters
üzenetére
Még nem próbáltam, de nagy vagy!

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th, FHD+ IPS érintő, i7-1270P, 32GB, 512GB magyarított (lézerezett), ujjlolv, IR kam gar
- Sivga Phoenix
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azt figyeletem meg régebben,hogy a SOC nálam a magokat 50 - 60 % ban terhelte míg a VGA - t 98 % - an.A COP viszont 1 magot 100% ig a többit 1 - 2 % -ban és a VGA meg henyélt a 40 - 50 % - al.Ebből is látszik lett volna még mit optimalizálni rajta.
shield