- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SoundBlaster X-Fi
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czundermák
aktív tag
válasz
muddy_waters #8144 üzenetére
És tényleg működik.
Jupiternél feltűnően sokat beállt a kép, gyanakodtam már mindenre. Mivel a vinyó nem dolgozik alatta, vagy szinte alig. Nem gondoltam, hogy az lesz a probléma oka, aztán a 6950 2GB-nyi memóriáját telerakja azt teljességgel kizártam, főleg nem 1680x1050-en.Affinitás beállításánál mind a négy mag be volt pipálva, de tényleg, ha leveszed egyre majd vissza 4-re valami megváltozik. Windows 7 alatt SW KOTOR II hasonló cipőben jár, igaz ott 1 magot állít neki alapból, de úgy akadozik még a mai masinákon is... ott már más a hiba, szintén be kellett neki lőni a négyet, majd örö' vót meg bódottá.
-
Aarpok
őstag
válasz
Köszi az infot majd kipróbálom
Azt figyeletem meg régebben,hogy a SOC nálam a magokat 50 - 60 % ban terhelte míg a VGA - t 98 % - an.A COP viszont 1 magot 100% ig a többit 1 - 2 % -ban és a VGA meg henyélt a 40 - 50 % - al.Ebből is látszik lett volna még mit optimalizálni rajta.
-
Dhampir
félisten
válasz
Még nem próbáltam, de nagy vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest