Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
dodopek
üzenetére
kösz....
asszem elkezdem elölről, de most felpakolok mindent, ami a magyarítás readme-jében van (gun addon-t nem, azzal hamar lehet túl jó fegyverekhez jutni
elsősorban amiatt lehet már 2M rubelem, nem is tudom mire költeni
)azt egyébként meg lehet nézni valahol (ha már annyi mindent statisztikáznak) hogy mennyi időt töltöttem el eddig a játékban? nem "pripjatyi" hanem valós idő szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
elsősorban amiatt lehet már 2M rubelem, nem is tudom mire költeni
)
shield