Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha jól emlékszek akkor csak a fő cselekményhez tartozókat csináltam, mivel nem teljesen értettem miröl is van szó, és féltem hogy esetleg keresztbepakolok magamnak.
Amiről észrevettem hogy nem fontos azt hagytam.
Amire még figyeltem, hogy nem írtottam válogatás nélkül a stalkereket.A napos időért irigyellek kicsit.
Ja mit bácsizol te engem?
más:
Ja ha megvan a Gauss érdemes vele visszamenni öbölbe, az ottani technikus pár vodka után simán megcsinálja. Innét megint pripyat és már lesznek más küldik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DUNE médialejátszók topicja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Warships
- Hálózatokról alaposan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MCDODO T03 fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield