- Vezeték nélküli fülhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #565 üzenetére
Ha jól emlékszek akkor csak a fő cselekményhez tartozókat csináltam, mivel nem teljesen értettem miröl is van szó, és féltem hogy esetleg keresztbepakolok magamnak.
Amiről észrevettem hogy nem fontos azt hagytam.
Amire még figyeltem, hogy nem írtottam válogatás nélkül a stalkereket.A napos időért irigyellek kicsit.
Ja mit bácsizol te engem?más:
Ja ha megvan a Gauss érdemes vele visszamenni öbölbe, az ottani technikus pár vodka után simán megcsinálja. Innét megint pripyat és már lesznek más küldik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest