Hirdetés
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
zuzu000 #4121 üzenetére
Már freeplayben vagyok, az a feladat hogy 400 zombit ki kell nyírni Pripyatban, de rendesen megizzadtam mert felszálltak a helikopterek és egy szaros MP5-el meg egy hangtompítós PM-el vissza kellett jutnom a bázisra mert oda pakoltam le a ládába a cuccaimat, közben telespawnolódott a város zombikkal és beletelt vagy 1 órába mire vissza tudtam jutni nagy nehezen...
De imádom a zombikat amúgy, megölök egyet, a többinek fingja nincs hol lehetek de az összes környéken lévő elkezd sorozni és tuti oda ahol állok, ha bokor mögött, ha fal mögött, akkor is oda lőnek, még azok is akik a ház túloldalán állnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 7 5800X/Radeon RX 6800 16GB/2TB SSD/32GB RAM konfig eladó
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- AMD Ryzen 9 7950X3D/RTX 5090 32GB/64GB DDR5 RAM/1TB SSD HIGH-END konfig eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest