Hirdetés
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Egérpad topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
hanS20
üzenetére
Szevasz, TZS forumtars oldalan nezz szet, hatha talalsz valamit, ami tetszik : [link]
Ha Enot/Diverzans szerut akarsz, akkor szerintem tetszeni fog az AMK Devolution (2ik oldalon), habar nem olyan hosszu mint az Enot vagy Diverzans, de eleg jo tortenete van es van egy uj palya is, a fegyverarzenal is tetszetos.
Ha meg rovidebbeket, de tortenetileg jokat keresel es remek Zona erzesekre vagysz, akkor The way in Pripyat (szemelyes kedvencem, kihaltabb es hatborzongatobb erzeseket kelt bennem, ilyen kellene legyen eredetileg a Stalker vilaga szerintem), Spectrum Project, Wind of Time es Chernobyl Chronicles.
A Dacolva a halallal, es a Szovetseg ideje 2 es 3 modokra mar nem emlekszem jol, viszont ezek is hosszuak, ha jol dereng.
Hm, kedvet kaptam, asszem nekiugrom a Dacolva a halal-nak hogy felfrissitsem az emlekeimet
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield