-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi #34554 üzenetére
Ne abba a lepcsohazba menj, amelyikben az anomalia van, hanem a masikba, fel a legfelso emeletre, es kesz, asszem ugyanaz a lepcsohaz, amelyikben te laktal.
Abban igazad van, hogy unalmas, ha sokat kell koricalni, ezert is nem tetszett annyira a Lost Alpha, sokat kellett csatangolni egyik palyarol a masikra (habar a valosagban is ilyen lenne), es en sem szeretem a sok fejtorot, meg az idetlen kuldeteseket...Az egyemeletes epulet meg az, amit forditottam, nem allja meg a helyet (de az angolban igy volt), es en elfelejtettem atirni, tobbek kozott azert, mert akkorjaban nem tudtam, hogy hogyan fogalmazzam meg erthetoen, mostmar egyszeruen Kozponti Aruhaznak kell hivni azt az epuletet, es kesz, mert a falu kozepen van, es jo nagy is, igy nem okoz gondot kitalalni, hogy hova kell menni.
Csak a szovegeket meg itt-ott javitani kell, es most nincs gepem, amin jatszani tudnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Autós kamerák
- Windows 11
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest