- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kompakt vízhűtés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
#66403328 #34041 üzenetére
Igen, pontosan az a fegyver, es a The Armez Zone (TAZ)-t keszito modder (marokkoi ficko, a neve Mohamed) alakitotta at Sztalker fegyverre, a modelt en kuldtem neki - egy oldalon talaltam a neten, o is ismeri, tudott rola - es a keresemre megcsinalta az atalakitast, es tudott neki tenni animaciot is, de azon az aron, hogy az eredeti mellso markolatot le kellett szedje, mert nincs ilyenszeru fegyver az egesz Sztalker vilagban, azaz magyaran nem volt hozza olyan animacio ami talalt volna hozza (az egyeduli hasonlo fegyver az Eliminator, vagy mas modokbol a Steyr AUG ha jol emlekszem, de azok nem talaltak ehhez a modellhez), igy leszedte a mellso markolatot, es mint latod engedelyezve van tavcso, granatveto, es hangtompito.
De en ezekbol egyet sem hasznalok, csak a sima fegyvert, ugy ahogy van. Szerencsere maga a modell eleg nagy, nem ugy mint a Radiumban, ott kissebbnek tunik, azaz kicsit osszement a mosasban, de az is lehet, hogy az az eredeti meret es ez a modell nagyobb.
Amugy van egy teljesen uj modell is, ami kulonbozik a Turulostol es a Radiumostol is, ahogy elneztem [link] , de nekem a Turulos tetszik a legjobban, foleg, mert xFreex csinalt neki egy nagyon fasza texturat, sot, annak alapjan en is csinaltam egy sarga szinu markolatos valtozatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő