- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Epson nyomtatók
- OLED monitor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Az a zsoldos megadta magát, én is vártam, hogy történjen valami. Legközelebb amikor arra jártam az álkutyák gyepálták, de nem halt meg. Én csak a kutyát akartam lelőni, de a zsoldos is kapott belőle és annyi lett neki. Lehet, hogy akartak valami feladatot adni neki a modderek, de elmaradt.
Az AK 102-vel kapcsolatban, azt nem is néztem, hogy az Erdész mellett levő épületbe be lehet menni, csak a padlástérbe ugrottam fel, mert emlékeztem más modból, hogy ott van rejtekhely. Sajna nincs a ládámban, így eddig lemaradtam róla. Ahogy elnézem különös gondot nem fordítottak a fegyverekre. Moreaunál sem volt most valami nagy választék. A snipert nem vettem meg, mert mekkora nagy marhaság, hogy nincs rajta alapból távcső, és nem is volt nála olyan amit rá lehetett volna rakni. Sniper távcső nélkül, olyan mint autó kerekek nélkül.
Van több irányzék is, de nincs mire felrakni. Pedig van 30 rugó feletti is. Úgy látszik nem szántak nagy jelentőséget nekik. Habár eddig nem igen volt jelentősége.
Ezektől eltekintve jó a mod. Nálam rettenetesen szaggat Bárban, így nem is tudnék harcolni ott, ha kellene. Igaz a minőségből nem vettem vissza. Kénytelen voltam a raktáramat is leköltöztetni a laborba, ott jobb a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest