Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Antonius1978
üzenetére
"2 lehetőséged van. Vagy Szultánnak segítesz, hogy a bandája megölje a Sevcsenkón lévő stalkereket, utána pedig egy fegyver adás-vételt kell biztosítani, ami rosszul sül el, és kitör a lövöldözés. A fegyverek eladója Morgan, egy szolgálatos.
A másik lehetőség, ha Szakáll stalkereinek szólsz, hogy a banditák meg a karják őket támadni, és tőrbe csalják őket. A következő küldetés, hogy Szakáll megkér akadályozz meg egy fegyver adás-vételt. Ugyanaz az akció, csak más szemszögből."
Szoroka Flint igazi neve.
Talán ha a tudósoknál megcsinálod a küldetéseket és és beajánlod a szabadságot őröknek.
Mert ugye te Flintet a szabadságnak az egyik PDA-t a szolgálatnak a másikat meg "elkótyavetyélted" így egyik csapat sem a barátod (mármint nem zöldek) így meg nem veszik be szerencsétleneket.
Vano-t Zulu-t a hadnagyot és az ex mpnolitos csókát.Noét nem tudod beszervezni nincs kedve jönni
4fő a teljes csapat meg te.Szerintem csak azért érdekes összeszedni őket hogy legyen kit védeni az alagútban és Pripjaty-ban (ez is egy kihívás).
Nem emlékszek rá mit csináltam vele
.
De ahogy utánaolvastam valami rádióüzenetet kellene kapnod talán Kowalskitól mikor kijössz a laborból.
Eladni szerintem nem is lehet.
Csak megjavítani lehet és csak Kardán.
Hát igen már én is rájöttem hogy nem érdemes mindent összeguberálni de nem tudok leállni vele de haverom sem.
A jó játékok meg mindig rövidek még ha egy hónap is mire végigtolod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- D5 top - Heatkiller, EK
- Apple MacBook Air 13.6" M2, 16GB/256GB (MC7W4MG/A) Csillagfény - 16 Ciklus - 100% akku - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xbox Series S 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
shield