- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dr. Akula #2400 üzenetére
Te tényleg irtod a stlkereket? Lol
Tiszta felesleges gyűjtened a lőszert, mert a játék során annyit találsz, mint a szemét. Többször leírtam már, hogy kb 260.000 rubelem van és van fullos SEVA-m, fullos EXO-m, fullos Sunrise, fullos military hat, fullos stalker hat, plusz minden fegyóm kimaxolva, amit használok.
És sosem raboltam ki senkit, csak egyszer az elején egy stalkertől így vettem el a Beardnek szánt artit. Most meg annyi artim van, hogy nem tudok vele mit csinálni.
Úgyhogy a lőszerért, meg a pénzért ne gyilkolj!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Dr. Akula #2400 üzenetére
érdekeseket írsz a hangról és a lopózásról. a szellemekkel kapcsolatban belegondolva igazad lehet.
sniperkedni lehet rendesen (bár én zombikat szoktam csak tételben irtani)
.
mondjuk szerintem artifactokból lehet hamar meggazdagodni. lőszerrel pedig csínján, legnehezebb fokozaton is esik elég (legalábbis 5.45 és 5.56), 5-6000 lőszerrel az egész játékon végig lehet menni
9x39es APvel kell kicsit takarékoskodni, mondjuk az 5.56os egy FT200M/G36al párosítva is van már elég jó.
9x18at én nem használtam, vipert sem. pisztolyból csak SIP200 és Avalanche (mindkettő hangtompítható és .45ös lőszert használ, előbbi automatává fejleszthető, utóbbi csak hármas burstoket tud). lefűrészelt shotgunt szintén nem próbáltam, clear skyben megutáltam nagyon.
az IL annyira nem volt rossz, csak folyton beragadt automata módban, sniperkedni meg pontatlan volt
és nagyon hamar fogyott a durabilityje, bár nekem egy obokant is sikerült 25%ig amortizálnom egy juniper nagykör alatt (kb 800-1200 lőszert lőttem ki ezalatt).
strafe nekem lassabbnak tűnik, SoC és CS alatt még ki tudtam strafeolni a snorkok előtt, most mintha oldalra már nem lehetne futni:/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged