-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alienhun79
tag
válasz
Aarpok #21995 üzenetére
Nem hiszem, az oka az, hogy végig vittem a módot sőt, már azon túl vagyok, mivel maradtam és nem mentem el a helikopterrel, így van küldetés npc-k és jelenleg a fő küldetés az, hogy minden zombit likvidálni kell Pripatyban, rohadt sokan vannak, jó sokat berakott.Viszont a bogarat be ültetted és megyek még egy kört hátha bejön
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Hajszálvékony ÉRINTŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 (10.gen Core I5 16Gb DDR 512Gb SSD) eladó!
- XBOX One X (2 controller)
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Logitech G29 Kormány szett + ajándék váltó 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő