Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
janinitez45
üzenetére
Nem azert unom, mert kivulrol fujjom (mondjuk ez a kuldetes reszere nezve igaz), hanem mert mind olyan modokkal jatszodtam idaig 1 kivetelevel, ami a COP palyakon (is) jatszodik. Mar unom

Pedig vannak meg ismeretlen palyak, epp a tegnap szartam el veluk az idot, megneztem hogy RobberBaron milyen palyakat epitett bele a kiegeszitojebe, es rajuk kerestem (parra).
A build 1935-bol vannak asszem, regebb mintha Retisun adott volna hozza hivatkozast.Generatorok,Halott Varos, valamilyen mas Mocsar, stb.Erdekes lenne valami ismeretlen helyen jatszani mar
Amugy meg mind RobberBaron, mind Dezowave szart ra hogy legalabb egy annyit visszairjon, hogy nem erdekli oket a dolog es kopjak le...

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa Rally
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW teljes szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

shield