Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
shield
üzenetére
amennyire emlékszel, a gps-konduktorok ugyanott vannak a braz-ban is, mint az sgm 2.2-ben? hiába néztem végig az sgm-ből (térképről
) ismert helyeken, csak 7-et találtam zaton-jupiterben, így meg valószínúleg nem lesz meg a 12, nem hiszem, hogy pripjatyban 5-öt össze tudnék szedni 
már ha átmegyek végre, mert még az odébb van......viszont most asszem nem verbuválok csapatot, amint beszéltem zuluval, indulunk is, legalább nem kell azt néznem, melyiküket hol kell babusgatni, hogy mind átérjünk
(ja, meg egy seva se ártana, okosan eladtam, ami volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) ismert helyeken, csak 7-et találtam zaton-jupiterben, így meg valószínúleg nem lesz meg a 12, nem hiszem, hogy pripjatyban 5-öt össze tudnék szedni 
(ja, meg egy seva se ártana, okosan eladtam, ami volt
)