Hirdetés
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979
üzenetére
Nekem sincs ilyen. Balathruin küldte el a képeket nekem. Ő a játék elején minden cuccot bepakoltatott a játékkal, ki akarta próbálni őket. Nem tudom egyáltalán hozzá lehet-e jutni. Tegnap kicsit bele piszkáltam a tudós bunker beli kereskedő és a katonai kereskedő fájljaiba, elméletileg egyszer csak lesz náluk. A tudós bunkeri kereskedő egyszer árult még nano ruhát is, azóta semmi. A fájlban ez a két páncél le volt tiltva. Most csak az a kérdés mikor bővül a készlete, ezért járok gyakran arra. Nagyon szeretném megcsípni legalább az egyiket. Lehet hogy Balathruin segítségét kérem, hogy betudjak varázsolni egyet a zsákomba.
rétisün a legközelebbi fedezékből meg elég az AEK-971 és az XM8 is, ráadásul hatékonyabb mint a sniper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield