Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Részben visszahozza a GPU-s PhysX-et az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
A SMRTER-hez nem raktam fel semmit, szépen megy. Az eredeti mod is fent van és az is amit átírtál, de az egy kicsit brutális pl. amikor mentem Szakállhoz vásárolni majd hanyatt b@sztam magam az árú kínálatán és az árakon.

Most az eredetit használom kisebb módosításokkal, csak egy problémám van vele, amikor visszatöltöm a mentést akkor mindig kikapcsolja a célkeresztet. Először nem is jöttem rá, azt hittem hogy a fájlt csesztem el.
Esetleg tudnál segíteni benne, hogy mit kellene átírni, hogy a beállításokban alap legyen a bekapcsolt célkereszt?
A magyarítást kicsit kiegészítettem, mert volt olyan .xml amit egy az egyben be lehetett rakni és 2-3 fájlt kiegészítettem és lefordítottam. Még elég sok .xml van ami hiányos a magyarításban és nem találja a játék. Ha csak egyszerű szövegek lesznek akkor talán elbírok velük.
Azon még gondolkodom, hogy ezt folytassam vagy felrakjam a Complete-t. CoP-ot még nem játszottam ki egyszer sem így nem igen tudok különbséget tenni.
A Fi-csoport 96%-nál tart a "Feliratozás illesztése a CoP Complete modhoz"Valaki ismeri a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat - SGM Geonezis English All-in-one-t?
-
shield
Topikgazda
Köszi, hogy feltöltötted. Ha megy minden nélkül akkor nekem úgyis jó, sőt....

Mindenki: kellene egy olyan oldalt összedobnunk ahol minden féle 'okosság'-ot felpakolhatnák az összes Stalkerhez és modokhoz. Nem kellene mindig keresgélni. Pl. (#16575) Alienhun79 jó kis pénz kereset vagy a WiP-ban a pénzhez jutás. Jó kis átírásokat a játékban és még ezer dolog. rétisün is sok jó tippet adott és még mások is tudnak ilyeneket. A kisebb dolgokat is fellehetne tölteni ami már esetleg a neten már nem nagyon elérhető, de valakinek közülünk meg van.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield