- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Physicist03 #15309 üzenetére
Onnan töltöttem, fixet is, de nem angol volt. Meglet az angol, működik.
WiP mod eddig: tetszik. Sok a mutáns, nem a "minden fánál stalker pisil" típus. Hihetőbb. Keményen sugárzás van az eredetien bejárható helyeken, így az alap taktika (felmész a háztetőre, vagy magas helyre és leosztod a Zólmot a makiknak) nem működik, kicsit szaladgálós, elcsalós taktikázós lett ezzel. Backpack bugos, nem tudtam lerakni, USE-ra eltűnt a listából, súlyból, de a környéken nem láttam... Viszont cserébe a földre "hányt" cuccok megmaradnak... persze most még nem mentem másik pályára, ha vki ezt megmondaná tutira, az jó lenne. Illetve kell-e az aknavető később, mert nem cipelnémAmúgy meg...khmmm. Davaj gyévocska, lehentelni minden ami mozogni.
...a zónából csak nekem hiányzik akupinői stalker? -
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03 #15309 üzenetére
Nem biztos,hogy igazam van,de szerintem csak az all-in-one verzió angol.Annak idején én a moddb.com - ról szedtem le és ott volt külön angol fordítás.Találtam egy érdekes módot : DOTZ a neve (moddb - n van).Most egy órát toltam vele és elégé nagy a népsűrűség ennyi zombit életemben nem láttam a stalker - ben és mutáns is elég sok van.Vannak jó fegyverek is.Ahogy látom az alapjáték küldetései vannak és tartalmazza az atmosfear 3 - at.Itt egy pár kép:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Jövedelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Eladó Dobozos Új ASUS TUF A15 Gaming Laptop
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL 180W töltőket keresek
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest