-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Medvelászló #14619 üzenetére
Bagoly küldd el Jupiterre, hogy vigyél 3 velest a tudósok technikusának. Miután leadtad, vissza zatonba, ott meg majd jól el kell simítani a Szultán, és Szakáll nézeteltérését...
Az semmi, hogy bandikák! Nekem állandó fenyegetés van a hajón, mert Szultán valamiért fúj rám.Olyan piros, hogy szóba sem áll velem...
Aarpok! Te voltál a gyorsabb...
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #14619 üzenetére
Bagolytól tudod felvenni a 3 veles küldit.Amint meglesz mehetsz jupiterre Novikovhoz (tudósbunker).
Nálam az ellenörzőpontnál szabadságosok települtek be a banditák maradványainak eltűnése után.(#14621) dodopek Ez nálam is előfordult az összes banditánál (Szultán - nál is) közellenség lettem és nem tudtam rájönni,hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest