Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Én körülbelül öt órát nyomtam vele és egyszer sem dobot ki az új modal, az egyetlen problémám az vot vele hogy nem tudtam páncél javító készletet veni.A Szescsenkón kaptam egy feladatot hogy menyek el kinyírni egy kimérát egy szolgálatosal, de közben megsérült és nekem valami vacak gépel kelet volna rajta segíteni de mivel hogy nem tudok kinaiúl a szerencsétlen ki múlt. Akkor abahagytam hátha lesz hozá magyarosítás. Egyébként amenyi épület van a játékba ott mindenüt vanak és adnak feladatot böven,szóval nagyon jó mód.
-
Carasc0
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Na ez nincs meg hozzá nekem! Félek ha felülírom szétveri a savegame-t :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Napelem
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ekre IS !
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield