- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
McKnight #11524 üzenetére
az sgm-nek vannak további verziói (enot, sniper) játékmenetben nincs nagy különbség, inkább csak kicsit testreszabta a készítője, magyarítás van mindkettőhöz. egy kicsit elrugaszkodva a zóna világától akár a crysis-ben megismert nanosuitot is hordhatod, olyan mod is van
-
dodopek
addikt
válasz
McKnight #11524 üzenetére
Hát, itt nálunk van egy coop, de ilyenkor már zárva van.Ha meg bemégy, az ugye betörésnek számít...
Tudtommal nincs, de nem tudom, mert nem vagyok benne a
mutyibanmultiban...Akkor most már csak azt kell eldöntened, hogy melyik 2.2 verziót szeretnéd. Van a sima, amiben csak az alapjáték fegyverei vannak, meg lehet használni egy weapon addon kiegészítőt( de azzal túl gyorsan meggazdagodsz), és van az enot mód, ami kicsit nehezebb. Pl(ahogy hallottam, mert én a simát játszom) megéhezel, ha eü csomagot használsz, meg hasonló nyalánkságok
Szerintem ne kérdezd meg, hogy ki melyiket javasolja, mert kisebb vallás háborút fogsz kirobbantani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest