-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Sziasztok.
Vegigvittem a Clear Sky-t, johet a Pripjaty mod
Amugy a tegnap feltettem a Metro 2033-at hogy lam milyen, eleg turheto a jatek, nekem tetszik.Igaz hogy tobbszori vegigjatszasra nem felel meg, de 1-2 ev mulva meg elo lehet egyszer venni.A Stalker mod kapcsan : lattam itt a berakott kepeken, hogy rengeteg uj fegyver van...
Ennek nagyon orvendek, de 1 dolog zavar : az alapjatekban is tudsz fejleszteni vagy 10 fegyvert (persze az egyedi fegyverek a legjobbak amiket attol a vegyverkereskedotol veszel), de melyiket eri majd meg fejleszteni, azaz pent kolteni ra ?
Hogyan tudod eldonteni ? CS-t is vegul egy SG5 es TRS-el, Vintarral, a kissebbik mesterlovesz puskaval, raketavetovel es automata soretessel fejeztem be.Masik kerdes, hogy mennyire kopnak a fegyverek ? idegesitett a CS hogy ellottel kb 300 loszert, kb 2 fokozatot kopott, es mar akadt is be egyes fegyver...
Remelem a penzrendszer sokkal jobban ki van egyensulyozva mint az alapjatekokban.
Mondjuk a Pripjaty-e mar nem olyan szar mint az elozo reszek-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest