Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Yutani #37780 üzenetére
Hogy fut a gépeden, optimalizáltak rajta? Én még nem döntöttem, lesz-e hardver vásárlás.
Nem tudom, hogy maradjak-e az Intelnél vagy próbálkozzak meg az AMD-vel.
De már azon is gondolkodtam, hogy összedobok egy gépet használt cuccokból, igaz, ezt nem kedvelem, azért körül nézek az Aprón.Már jó néhány végigjátszásba bele néztem, sajnos nem Stalkeresek. Azon röhögök (sokszor bosszankodom), hogy a stash-ért át vágnak a területen, amiben van pár konzerv és öt pisztolylőszer, de a jó fegyvereket eldobálják, van aki a képződményeket is.
"Mondjuk én nem rohanok át a játékon, hanem járom a Zónát, felfedezek, gyűjtögetek."
Ebben hasonlítunk.Boldog Új Évet Stalkerek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 Plus 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest