- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Üdv Mindenkinek!
Néhányan összegyűltünk, látom azért ti is benéztek a topikokba, hogy van-e valami.
Sensut azt olvastam, hogy a Anniversary Edition lényegében ua. mint a Special Edition, csak kiegészítve amit írtál, meg a hideg elleni öltözködés stb.
Még nem játszottam Skyrim-el, a fiam játszik a Legendary Edition-el, és kissé megtetszett. Úgyhogy nem vagyok járatos benne. Azért egy-két hasznos modot felraknék rá.Antonius1978 nekem nagyon bejön az egész METRO széria. Várom már nagyon a magyarítást Exodus-hoz, csak ezért nem kezdtem még el. A végigjátszásaiba szoktam bele nézni, nagyon tetszik.
A Stalker 2-ről még nem tudok mit mondani, majd ha látok belőle gameplay-t, az talán segít. Csak a hangulatát ne áldozzák fel a látványért, mert az az egésznek a lényege.
A Skyrim mod választások még vissza vannak, ha összejön egy szabad hétvége a fiammal, akkor a végére járunk. Lehet, hogy csak az ünnepekkor lesz. A Vadász menedéke az egy saját ház, próbáld ki. Ha jól emlékszem az olvasataimból, akkor több ilyen lehetőség is van.Dhampir, Yutani, rétisün ti mivel nyomultok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield