Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ' Tzs ,

    senior tag

    válasz Antonius1978 #36871 üzenetére

    Szia! Az ötlet nem rossz, kivitelezhetőnek tartom. Amúgy a legtöbb Yandex-es linket leszedtem anno és a TzsWeb topicjaiban az általam feltöltött helyen is elérhető.
    (Első körben össze kéne gyűjteni melyik az a link ami már nem elérhető a Yandex-ről, kiírni ide és akinek megvan feltöltheti, vagy küldje el nekem e-mailben és teszem fel máris a megfelelő topicba.)
    Van ötletem a tárolásra, de ahhoz szükség lenne támogatásra nekem is :)

    Tehát lehetne mondjuk olyan, hogy készítek egy aldomaint tzsweb.hu/stalker (szerk: közben jött az ötlet, hogy veszek egy stalker.hu-t ha elérhető még esetleg :D) ahová betenném a régi fórumomat [link] (ha van rá igény) plusz feltölteném a fájlokat, link készítés stb. Az működőképes lehet, hogy közösségi támogatással (a ti segítségetekkel) kibővítem a TzsWeb tárhely szolgáltatását aminek van egy éves díja, amit össze lehetne dobni. Van némi szabad kapacitásom jelenleg, de az 'összes játék, mod és mások modjai' elég terjedelmesek, mindenképp tárhely bővítésre van szükség hozzá. Ha ti tagok láttok ebben fantáziát, jelezzétek itt nekem és megnézem a tárhely csomagokat, amik alapján mondok egy árat itt és mehet a támogatás :)

    A másik dologhoz. Mindenképp javaslom a FB-os Stalker közösségekkel való összekapcsolódást, ugyanis ott is vannak sokan, volt akit sikerült átcsalnom ide onnan :) Illetve ott is reklámozom alkalmanként ezt a közösséget is. Hátha találunk ott moddert, vagy valakit aki a segítségedre lehet. Az új topic nyitásban tudok segíteni akár a régi fórumomon (fentebb a link) vagy intézünk felhívást az oldal hasábjain, majd eldöntöd :)

    [ Szerkesztve ]

    S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

Új hozzászólás Aktív témák