- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Nekiduráltam magam a Fotograf modnak, eddig tetszik is, főleg, hogy már magyarul is tud, így legalább értem, hogy mit csinálok (a tanácstalan bolyongás helyett, amit első alkalommal, nyelvtudás híján produkáltam, gyorsan abba is hagytam). Viszont elakadtam. Az Ipartelepen és az erdőben kellene 2 zsoldoscsapatot megtalálnom, majd csendben likvidálnom. A csapatok helyét a szöveg szerint piros kör jelzi majd, de semmi ilyet nem látok a térképen. Az Ipartelepen osonkodva egyszer egy dombtetőn távoli alakot láttam a távcsövemmel, aki engem távcsövezett, de amint közelebb mentem, eltűnt egy teleporton át. Előtte találkoztam Lukashsal, odaadtam neki a ládikát, elfoglaltuk a hangárt, likvidáltuk a katonai erősítést, állítólag megkaptam az erdőbe vivő átjáró helyét a térképemre, de az csak a Bár felé mutat utat. Ha meg átmegyek arra, akkor bukom a zsoldoslikvidálós feladatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest