-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
borovi
üzenetére
Akkor csak meg lett
Ezek szerint az NPC-k csak jó tippet adtak merre kell keresni annyi bizonyos,hogy nem a szokott helyeken kell keresni őket mint pl az SGM-ben.(#34792) Yutani Emlékeim szerint nekem a mocsári doktornak szánt artikból nem volt teljes a készletem pedig kerestem őket. Amennyiben van Svarog detektorod érdemes közbe-közbe elővenni ugyan is nem csak az anomáliákban lelsz képződményeket hanem egész furcsa helyeken is ahol nem is gondolnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S22 5G 8/128GB Normál állapotú! Kártyafüggetlen,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ezek szerint az NPC-k csak jó tippet adtak merre kell keresni annyi bizonyos,hogy nem a szokott helyeken kell keresni őket mint pl az SGM-ben.
shield