- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- BIOS frissítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
Highground #34520 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Van valami db kitömörítő cucc direkt stalkerhez, és az létrehozza a gamedata alatt a megfelelő állományokat a megfelelő mappaszerkezetben. Utána a db-ket lehet törölni, és módosítható a gamedata alatt minden. Én írtam rá egy piti kis batch fájlt, ami egyben lenyomta az egészet. Ha akarod előkeresem, tuti megvan valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Opel topik
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest