- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
SaGa59 #34321 üzenetére
Koszi, utmutatasod alapjan megertettem hogy hogyan mukodik a NP++, nagyon hasznos cucc, belatom.
Rendben, akkor majd mikor lesz idom, atjavitom a helyesirasi hibakat, ezen kivul meg lattam vagy 3 aprosagot, ami nem helyes.shield az uzenetedre valaszolva - el voltam foglalva a tesztelessel, de te egy szempillantas alatt megoldottad azt, amit en is megjegyeztem magamnak, azaz azt, hogy van meg vagy 15 allomany, ami nincs magyarra alakitva, el sem tudom kepzelni, hogy hogyan tudtad te azokat 2 uzenet kozott lerendezni
Amugy mostmar minden klappol tokeletesen, meg par + dolgot kell osszeirjak, aminek meg be kell kerulnie a szovegekbe, gondolok itt olyasmire, hogy a tortenet folyaman otleteket kapjunk a jatekosoktol a felszerelesunkre, fegyvereinkre, kepzodmenyekrol, rejtekhelyekrol (talaltam 3 db-ot) stb, azert, hogy aki most jatszik vele eloszor, az ne kelljen a probalgatasokkal vacakoljon, hogy mi lenne jo, vagy mi nem lenne jo.Nem tudom, emlekszel-e meg, hogy milyen neveket adtam a szereploknek, a tegnap esett le, hogy - egy orosz szo alapjan Barlonda=Brodyaga=Csavargo, de amikor meglattam Pripjatyban a szereplot, akkor esett le, hogy Csavargo egy olyan alak, akit mi mas, hasonlo neven mar ismerunk
Dhampir mar be is szereztem a 2015-ost, majd vasarnap ha nem dolgozom, megnezem, kosz az infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest