Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Véleményetek szerint legalább mekkora összeget kell rászánni egy időtálló, Stalkerre is alkalmas PC konfiguráció összerakására és milyen válaszidejű monitor felelne meg ár-érték arányban?
Tudom, hogy a Milyen asztali gépet vegyek? topic létezik, de szándékosan a Stalkerből kiindulva lennék rá kíváncsi.
Nem vagyok naprakész ebben, már évek óta nem építettem PC-t, csupán a notebookok világával foglalkoztam valamennyire.
Gondolom, hogy élvezhető kinézetű játékhoz, főként FullHD felbontáson történő futtatáshoz manapság legalább egy GTX 1050Ti kártya lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Robotporszívók
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- További aktív témák...
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest